Twitter   iTunes   Contact   RSS   Heart  

Gamebite 336 – America’s Next Top E3

Het is tijd voor de jaarlijkse E3-podcast met onze meningen over de persconferenties. Van Halo 5 tot The Last Guardian, van Final Fantasy VII tot The Last Guardian en van Star Wars Battlefront tot The Last Guardian. Gepresenteerd door onze laatste guardian, Tyra Banks.

Deelnemers

Bastiaan Vroegop, Harry Hol, Erwin Vogelaar

Muziek

“Harder Than Steel” door The Megas op OverClocked ReMix (Mega Man 3)

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vorige podcast:
Volgende podcast:

2 Responses to Gamebite 336 – America’s Next Top E3

  1. Daan says:

    Het was weer een toffe E3 special. Mijn game of de show was Nier 2, dat is echt mijn droom project.

  2. Simon says:

    De Xbox 360 heeft net als de PlayStation 3 een PowerPC processor en om dat te laten werken op de Xbox One is een behoorlijke uitdaging. De sleutel voor Microsoft is waarschijnlijk dat ze een variant van Hyper-V in de Xbox One hebben, dat is ook de reden dat spellen opnieuw ‘verpakt’ moeten worden, ze worden elk verpakt met hun eigen variant van de Xbox 360 OS om ze zo doende door middel van een virtual machine op de Xbox One te draaien.

    Dus nee, dit is niet makkelijk. Het is een ongelooflijke rompslomp, eentje waar Microsoft voor kiest en Sony niet.

Praat mee: