Twitter   iTunes   Contact   RSS   Heart  

Gamebite 347 – Heel Holland Gamet

De tent staat weer klaar, de oven is voorverwarmd en de jury voelt het speeksel al in de mond lopen. De opdracht? Maak de nominaties voor de Dutch Game Awards en je favoriete najaarsrelease. Als toetje kun je iets met Blizzard doen. Klaar? Luisteren maar!

Deelnemers:

Arjan Lindeboom, Bastiaan Vroegop, Erwin Vogelaar

Muziek:

“Together, We Fly” door Neblix op OverClocked ReMix (Super Smash Bros. Melee)

Tags: , , , , , , ,
Vorige podcast:
Volgende podcast:

2 Responses to Gamebite 347 – Heel Holland Gamet

  1. erik says:

    Grappig om opeens mijn eigen reactie terug te horen in een aflevering van Gamebites. Jammer dat Harry er niet was om uit te leggen wat ik bedoelde, maar er zit tussen al jullie luisteraars vast wel iemand die er ook last van heeft.

  2. Gerard Boon says:

    Erik, ik kan jou en Harry de hand schudden!

    Dit is ook precies waarom Nintendo games mijn voorkeur hebben, en ik Indy games erg leuk vind. Echte games-games, die niet realistisch proberen te zijn, maar ze zien er wel stuk voor stuk super mooi uit.

    Ik startte laatst Wind Waker HD weer op, en stond opnieuw versteld wat voor ’n mooie beelden de afgebalfte Wii U eruit kan poepen.

Praat mee: