Twitter   iTunes   Contact   RSS   Heart  

Gamebites 388 – Kapitein Ubisoft

“Koning Hol!”, roept het bemanningslid wiens naam hem constant ontschiet. Het is een pientere jongen die het team naar planeten stuurt, helpt met het verzamelen van resources en met een druk op de knop het ruimteschip kan landen. Het uitzendbureau had echter meer beloofd. Al swipend door Tinder corrigeert Hol hem zuchtend voor de zoveelste keer: “Het is Kapitein Hol”, waarna hij de naam van de jongen een beetje wegmompelt. “Sorry, majesteit.” Een zoemer op de Gamescomstand laat weten de volgende groep aan de beurt is.

Deelnemers

Bastiaan Vroegop, Harry Hol, Erwin Vogelaar

Muziek

“But You’re Still Hungry” door Marshall Art, jmr, streifig op OverClocked ReMix (Chrono Trigger)

Tags: , ,
Vorige podcast:
Volgende podcast: