Twitter   iTunes   Contact   RSS   Heart  

Gamebites 401 – Brmbl

Na een poging om de Tweede Kamerverkiezingen te bespreken, werden de podcasters tegengewerkt waardoor die opname is verdwenen. Was het rechts? Was het links? Of vergaten we gewoon op de opnameknop te klikken? We zullen het nooit weten.

Deelnemers

Bastiaan Vroegop, Harry Hol, Erwin Vogelaar

Muziek

“Bramble Blaster” door AJ DiSpirio op OverClocked ReMix

Tags: , , , ,
Vorige podcast:
Volgende podcast:

One Response to Gamebites 401 – Brmbl

  1. Levi says:

    hoi ik wou gewoon even laten weten dat ik jullie podcasten altijd luister voor dat ik ga slapen en dat is zeker smikkelen. Ik ben zelf een xbox gebruiker en geniet van alle game bites die jullie vertellen en natuurlijk de series (Heel Holland Bakt XD) Groet levi

Praat mee: